• Neem contact op voor meer informatie via 053-8701959

 • Over ons

 • Odette Klaver-Wolberink

  Vennoot

  Mijn naam is Odette Klaver-Wolberink. Ik heb ruim 25 jaar ervaring opgedaan bij accountants- en administratiekantoren. Ik ben begonnen als assistent accountant en in de avonduren heb ik de opleiding tot belastingadviseur gevolgd. Sinds 2003 heb ik hoofdzakelijk als belastingadviseur gewerkt. De klantenkring binnen de diverse accountants- en administratiekantoren bestond voornamelijk uit bedrijven, maar ook particulieren kwamen ruimschoots aan bod. 

  In 2015 heb ik besloten een eigen administratiekantoor te beginnen. Door middel van korte lijnen, het snel reageren en het mee- en vooruitdenken met de klant willen we de ondernemer bedienen, zodat hij/zij zich kan bezighouden met de kernzaken van het ondernemen. Onze slogan luidt dan ook “RondOM Administraties waar alles draait om u en uw onderneming!”.

 • Mandy Oude Groen-Wijlens

  Vennoot

  Mijn naam is Mandy Oude Groen-Wijlens. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en in de avonduren heb ik de nodige aanvullende opleidingen gedaan zoals MBA, PDL en BIV. Ik ben begonnen op de financiële administratie van een waterschap en ben daarna terechtgekomen op de financiële afdeling van een onderneming die softwareoplossingen ontwikkelde voor diverse branches. Ik ben daar ruim tien jaar werkzaam geweest waarvan een groot aantal jaren als coördinator financiën. Naast de financiële en leidinggevende aspecten van deze baan, heb ik ook veel geleerd over automatisering. Iets waar ik zo nu en dan nog profijt van heb.

  Omdat ik altijd graag de accountancy kant op wilde, heb ik de kans gegrepen om als assistent accountant aan de slag te gaan. Bijna alle werkzaamheden die bij een administratiekantoor voorkomen, heb ik gedaan. Van loonadministraties tot aangiften inkomstenbelasting en van boekwerkzaamheden tot jaarrekeningen. Nu, na meer dan 10 jaar, heb ik de stap genomen om als vennoot verder te gaan bij RondOM Administraties. Als kantoor hebben wij kwaliteit, service en aandacht hoog in het vaandel staan. Alles draait bij RondOM Administraties om de klanten en hun onderneming!