Makkelijk administratie up to date houden
Wij van RondOM Administraties kiezen voor een persoonlijke benadering, zijn open, eerlijk en behulpzaam om jou daar waar mogelijk te ondersteunen en bij te staan.
Professioneel administratiekantoor, RondOM Administraties

— Odette Klaver

‘Odette is onze fiscalist, zij denkt met je mee en geeft tips om belasting te besparen’

Mijn naam is Odette Klaver. Ik heb ruim 25 jaar ervaring opgedaan bij accountants- en administratiekantoren. Begonnen als assistent accountant heb ik naast mijn werk de opleiding tot belastingadviseur gevolgd. Sinds 2003 heb ik me hoofdzakelijk bezig gehouden met fiscale aangiften. De klantenkring binnen de diverse kantoren bestond voornamelijk uit bedrijven, maar ook particulieren kwamen ruimschoots aan bod. Ik houd me nu vooral bezig met administraties, jaarrekeningen en de fiscale aangiften van onze klanten.
— Mandy Wijlens

‘Salarisadministratie is complex maar Mandy heeft hiervan de nodige kennis’

Mijn naam is Mandy Wijlens. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op de financiële afdeling van verschillende bedrijven en in de avonduren heb ik de nodige aanvullende opleidingen gedaan zoals MBA, PDL en BIV. In 2007 ben ik in de accountancy wereld terechtgekomen. Binnen ons kantoor richt ik mij voornamelijk op financiële administraties, jaarrekeningen en met name op de salarisadministraties die wij binnen verschillende branches verzorgen. Om de kwaliteit te waarborgen sta ik ingeschreven in het Register Salarisadministrateur bij de NIRPA.

Heldere administratie, snel en direct contact!

Als RondOM Administraties zijn we een sterk team. Samen hebben we al vele jaren ervaring in de financiële dienstverlening waarbij kennis en persoonlijke benadering richting onze klanten centraal staan. Naast onze gezamenlijke kennis op het gebied van financiële administraties, jaarrekeningen en advisering hebben we elk onze eigen specialisatie. Odette als belastingadviseur en Mandy als salarisadministrateur.

— Osteopathie Cordes

'Het prettige aan RondOM Administraties is dat ze zeer snel en accuraat werken. Wij moesten onze jaaraangifte snel gedaan hebben en zij hebben dit binnen een paar dagen volledig gerealiseerd, waarbij wij de vertragende factor waren. Voor de ‘normale’ administratie denken ze altijd mee om dit zo economisch mogelijk te laten gebeuren, zowel qua tijd, inspanning als geld. Kortom: een fantastische ondersteuning voor administratieve werkzaamheden'

'Het prettige aan RondOM Administraties is dat ze zeer snel en accuraat werken. Wij moesten onze jaaraangifte snel gedaan hebben en zij hebben dit binnen een paar dagen volledig gerealiseerd, waarbij wij de vertragende factor waren. Voor de ‘normale’ administratie denken ze altijd mee om dit zo economisch mogelijk te laten gebeuren, zowel qua tijd, inspanning als geld. Kortom: een fantastische ondersteuning voor administratieve werkzaamheden'​

— Osteopathie Cordes

Kwaliteit en certificering
RondOM Administraties staat voor professionaliteit en kwaliteit. Door het volgen van Permanente Educatie wordt voldaan aan vakbekwaamheidseisen en daarmee zorgen we dat we op de hoogte zijn en blijven van nieuwe ontwikkelingen, kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van ons vak. Tevens wordt voldaan aan de verplichte gedrags- en beroepscode behorend bij ons vakgebied. Odette staat ingeschreven in het Register Belastingadviseurs (RB) en Mandy staat ingeschreven in het Register Salarisadministrateurs (RSa) bij het NIRPA.
Administratiekantoor aangesloten bij Register Belasting Adviseurs, RondOM Administraties
Aangesloten bij Register Salaris Administrateurs, RondOM Administraties